Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.04.2012
Doğu Karadeniz Bölgesi Dubai Uluslararası Fuarında Tanıtılacak


            Trabzon Valisi ve Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği Başkanı Dr. Recep Kızılcık, Birlik tarafından yürütülen  “Doğu Karadeniz Bölgesi’nin Uluslararası Düzeyde Etkin Tanıtımı” Projesi kapsamında uluslararası arenada önemli bir yeri olan ‘Arabian Travel Market Dubai 2012’ Fuarına katılacak.28 Nisan - 02 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara Vali Kızılcık’ın yanı sıra Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, bölgenin İl Genel Meclis Başkanları, Birlik Meclis Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreterleri, Trabzon Havaalanı Mülki İdare Amiri ve proje faaliyet desteğiyle sonuçlarına katkı sağlayacak kurum ve kuruluş temsilcileri iştirak edecek.

              Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği olarak bölgemizin özellikle körfez ülkelerine daha iyi tanıtılmasını amaçladıklarını ifade eden Vali Kızılcık, “ Birlik olarak bölgemizin daha iyi tanıtılması için hazırladığımız proje Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından destekleniyor. Bölgemizi katılacağımız fuarlarda özellikle körfez ülkelerine tanıtacağız. 28 Nisan tarihinde Dubai’de açılacak fuardan 15 gün sonra Riyad’da düzenlenecek fuara da katılacağız” şeklinde konuştu. İlimiz ve bölgemizin eşsiz bir doğal güzellik ve kültürel mirasa sahip olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz ve bölgemiz turizm anlamında önemli bir potansiyele sahip. Biz bölgemizin bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Katıldığımız fuarlarda bölgemizi en iyi şekilde tanıtacağız ve özellikle körfez ülkelerinden turistleri bölgemize çekeceğiz” dedi.

             Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği tarafından yürütülen ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından “ Turizmde Bölge Potansiyelinin Harekete Geçirilmesine Yönelik Mali Destek Programı Kapsamında” desteklenen “Doğu Karadeniz Bölgesinin Turizm Potansiyelinin Uluslararası Düzeyde Etkin Tanıtımı Projesiyle TR90 Doğu Karadeniz Bölgesinin uluslararası düzeyde tanıtılması için uluslararası organizasyonlara katılarak etkin tanıtımla bölgenin markalaşması için çalışmalar yapılması, farklı destinasyonların yatırımcılara, acentelere ve tatil planı yapanlara gösterilmesi, turist sayısı ile turistlerin ortalama kalış süresinin ve turizm yatırımcılarının çeşitlendirilebilir alternatif turizm potansiyeli konusunda farkındalıklarının artırılması, uluslararası düzeyde Doğu Karadeniz imajının oluşturulması, yabancı girişimcilere yatırım ortamı ve uygun yatırım alanlarının tanıtımının yapılması ile iş ortaklıklarının kurulması amaçlanmaktadır.

Toplam Okunma Sayısı : 1328

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com