Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.04.2012
Galatasaray Maçı Öncesinde Futbolcular Ve Teknik Kadro Kenetlendi


Galatasaray Maçı Öncesinde Futbolcular Ve Teknik Kadro Kenetlendi

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, dün gece İstanbul'dan dönen Burak Yılmaz da katıldı. Bordo mavili futbolcuların Galatasaray maçı taktiği üzerinde çalıştıkları antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.Trabzonspor, yarın öğle saatlerinde yapacağı son çalışmayla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Süper Final'de Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan ve gözünü Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için ikinciliğe diken Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesinde futbolcular ve teknik kadro kenetlendi.

Kaptan Tolga Zengin başta olmak üzere takımın isteğiyle sadece futbolcuların ve iki tercümanın katıldığı bir toplantı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, kalan 4 maçta en az 10 puan almaları halinde Şampiyonlar Ligi'ne tekrar katılabilecek sırayı elde edebileceklerini söyledi. Toplantıda söz alan tüm futbolcular, takımla ilgili görüşlerini anlattı, sıkıntılarını dile getirdi.

Kaptan Tolga Zengin, bu sezonki performanslarındaki düşüşü yoğun maç trafiğine bağlarken, kalan 4 maçta ellerinden gelen performansı en iyi şekilde sahaya yansıtarak Süper Final'i ikinci sırada bitirmeye çalışacaklarını söyledi. Tüm futbolcular da Kaptan Tolga'ya katılarak Galatasaray maçında galibiyet sözü verdiler.

Fenerbahçe maçında burnunda oluşan kırık nedeniyle Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayan, haftanın ilk antrenmanında düz koşu yaptıktan sonra reklam çekimi için gittiği İstanbul'dan da sis nedeniyle dönemeyerek iki antrenman kaçıran Burak Yılmaz'ın Galatasaray maçında forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Burak'ın yokluğunda Beşiktaş maçında forvette görev verdiği Halil'in performansından memnun olduğu ancak Burak'la yapacağı görüşmenin ardından bu futbolcuyu sahaya sürebileceği ifade edildi.

Galatasaray maçına ideal kadroyla çıkmayı amaçlayan Güneş'in ayrıca sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan Zokora, Colman, Aykut ve Halil'in durumlarıyla yakından ilgilendiği vurgulandı. Galatasaray karşısında orta sahayı güçlü tutmayı amaçlayan Güneş'in, özellikle Zokora ve Colman'ın Galatasaray maçına yetiştirilmesi konusunda talimat verdiği ifade edildi.


Toplam Okunma Sayısı : 1136

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com