Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.05.2012
Sağlıklı Kentler Trabzon buluşması



     

       Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Trabzon'da toplanıyor. Kentlerin daha sağlıklı ve yaşanılabilir olması için çalışmalarını sürdüren Sağlıklı Kentler Birliği Trabzon buluşması için kente gelen konuklar 'Hoş geldin' yemeği ile bu akşam Zorlu Grand Otel'de buluşuyor.

       Trabzon Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak ve üç gün sürecek buluşmalar için Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde çeşitli programlar düzenlenecek.

       Sağlıklı Kentler Birliği 16. Olağan Meclis Toplantısı'nın da düzenleneceği program kapsamında, uzmanların görüşleriyle "Sağlıklı kentleşme ve kentsel dayanıklılık" konuları masaya yatırılacak. Sağlıklı Kentler Birliği Trabzon buluşmasında "Afetler ve kentsel alanlara etkileri" ve "Kentsel risklerin azaltılması" başlıkları altında oturumlar gerçekleştirilecek. Toplantılar için hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Belediyesi, "Sağlıklı bir kent" için yürüttüğü çalışmaları da üye belediyeler ile paylaşacak.

       43 belediyenin üye olduğu Sağlıklı Kentler birliği toplantısı için Trabzon'a gelecek misafirler kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezecek.

       Sağlıklı Kentler Birliği Trabzon buluşması, 4 Mayıs Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde saat 09.30'da açılış konuşmaları ile başlayacak. Sağlıklı Kentler Birliği 16. Meclis toplantısının ardından saat 11.00'de Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

       Buluşma kapsamında;

       4 Mayıs Cuma günü 11.30 'Afetler ve Kentsel Alanlara Etkileri' adlı birinci oturumda Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu ve Prof. Dr. Barış Mater konuşmaca olarak katılacak.

       5 Mayıs Cumartesi günü 'Kentsel Risklerin Azaltılması' konulu ikinci oturuma Prof. Dr. Hasan Ertürk, Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Türkkan ve İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı konuşmacı olarak katılacak.

       Yine aynı gün yapılacak 'Kentsel Risklerin Azaltılması' konulu üçüncü oturuma ise konuşmacı olarak Doç. Dr. Cenap Sancar, Yrd. Doç.Dr.Arzu Başaran Uysal ve Yrd. Doç. Dr. Seda Kundak katılacak.

       Program kapsamında yapılacak teknik gezi ile Zağnos Vadisi, Ayasofya Kentsel Dönüşümü ile ilgili katılımcılara bilgi verilecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1027

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com