Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.05.2012
Vali Kızılcık, Trabzonspor İlk Ve Son Kadrosu İle Bir Araya Geldi


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor’un ilk kadrosu ile son kadrosunun buluşması amacıyla düzenlenen ‘Bütünleşmiş Kadro Son Kadro’ programına katıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Divan Kurulu tarafından düzenlenen organizasyona Vali Kızılcık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, As Başkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, kulüp eski başkanları, kurucuları, eski yöneticiler, eski ve yeni futbolcular katıldı.

            Trabzonspor’a hizmet eden ilk futbolcularla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, “Bu program Trabzonspor’umuzun büyüklüğünü gösteren çok önemli bir buluşma. Her müessese geçmişlerinin iyi bilinmesi ile büyür. Bizde Trabzonspor’umuzun gelişmesine katkı sağlayan çok değerli büyüklerimiz ile bir arada bulunuyoruz. Büyüklerimiz burada bulunup, hatırlandıkları için eminim ki son derece mutlular” dedi.

            Kulübe hizmet veren futbolcuların adlarının unutulmamasının yeni futbolculara örnek olması gerektiğini ifade eden Vali Kızılcık, “Yeni futbolcularımız büyük abilerine bakarak futbol oynamalılar. Takımızın futbolcusuna ne kadar değer verdiği bu organizasyondan daha iyi anlaşılabilir. Kulübümüze hizmet etmiş abilerimiz adlarının takımımızın şanlı tarihine yazılmasının hazzını yaşıyorlar. Şuanki futbolcularımız Trabzonspor’umuza daha fazla sarılması gerektiğini daha iyi anlamışlardır. Bu Birlikteliği sağladığı için Değerli Divan Başkanımız ve Trabzonspor Yönetim Kurulumuza şükranlarımı sunuyorum. İyiki varsınız, Trabzonspor’umuz sizlerle güçlenecek.

            Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Özbak, ise: “Sizler; ilk kadro – son kadro olarak bu bayramı ortaya koyarken, kurucularımız ve katılımcılarımız da bu nikaha şahitlik etmektedirler. Sanıyorum ki bu en güzel olan bir duygudur! Elbette ki, bu süreçte bir çok katkı sağlamış; kurucu, hoca, oyuncu ve emekçi de kaybetmiş bulunmaktayız. Huzurlarınız da onları bir kez daha minnet ve şükranla anarak, önlerinde saygı ile eğiliyorum. Ruhları şad olsun. Tekrardan bu oluşturduğunuz muhteşem tabloya sağladığınız katkı ve vizyondan ötürü sizleri kutluyor ve en içten sevgilerimi sunuyorum. Bundan böyle de her şey gönlünüzce olması dileğiyle saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

            1967 yılında bütünleşen ilk kadroya, Vali Kızılcık, Asbaşkan Şakar, yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Yavaş, Teknik Direktör Güneş ve katılımcılar tarafından şilt ve üzerinde isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı efsane Trabzonspor forması hediye edildi.

Organizasyon toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ve akşam yemeğiyle son buldu.

Toplam Okunma Sayısı : 1907

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com