Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.05.2012
Başkan Gümrükçüoğlu,"Güzel olan her şey annelerin eseridir"




       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Güzel olan her şeyin annelerin eseri olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi.

       Annelerimiz, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in(sav) 'Cennet annelerin ayakları altındadır" methine mazhar olmuştur. Şefkat, merhamet, karşılıksız sevgi ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.

       Fedakâr annelerimizi sadece bugünle sınırlı bir şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük hata olacağı düşüncesinden hareketle, onlara yılın her gününde hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüz fazlasıyla gösterilerek hayır duaları alınmalı, kırıcı ve incitici tavır ve davranıştan mutlaka uzak durulmalıdır.

       Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

       Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız.

       Bu vesile ile tüm annelerin bu önemli günlerini kutluyor, ebediyete göç etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum"

Toplam Okunma Sayısı : 1317

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com