Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.05.2012
Tekerlekli sandalyede de olsa gidemez


Tekerlekli sandalyede de olsa gidemez

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamaların ''istifa ettiği'' şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi.Şakar, yaptığı açıklamada, hafta içinde Şenol Güneş ile gelecek sezonun programı ve transfer konusunda görüşmeler yaptıklarını anımsattı.

 Güneş'in Trabzonspor Külübü'nün internet sitesinde bugün yayımlanan açıklamalarının ''istifa'' olarak algılanmaması gerektiğini belirten Şakar, ''Bu sezon olağan dışı bir sezondu. Hem yönetimi hem futbolcuları hem de teknik kadroyu gelişen olaylar yordu. O yorgunluğunun vermiş olduğu ifadelerdi'' dedi.

 Trabzonspor'un teknik direktör Şenol Güneş'e ihtiyacının olduğunu vurgulayan Şakar, ''Şenol hoca Trabzonspor'dan hiçbir yere gidemez. Tekerlekli sandalyede de olsa gidemez. Trabzonspor'un ona ihtiyacı var. O da bunun bilincinde. Trabzonsporlular, hocalarını çok seviyor. Trabzonspor'a yapacağı daha çok hizmetler var. Transfer çalışmalarını da onun verdiği rapor doğrultusunda sürdürüyoruz. O da birkaç gün dinlenecek.. Artık bu konunun olumsuz şekilde bir daha gündeme gelmesini istemiyoruz'' diye konuştu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1460

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com