Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.03.2009
İngiltere Büyükelçiliğinden TSİAD'a ziyaret


İngiltere Büyükelçiliğinden TSİAD’a ziyaret

 

 

İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Wayne Lewis ile Bölgesel Ticaret ve yatırım Proje Müdürü Şahane S. Müftüoğlu, TSİAD’a yaptıkları ziyarette görüş alışverişinde bulundular.

 

Bölgesel Ticaret ve yatırım Proje Müdürü Şahane S. Müftüoğlu, İngiltere iş dünyasının Ankara, İstanbul ve İzmir dışında da ticari faaliyetlerini geliştirmek istediğini, Trabzon’u da bu kapsamda ziyartet ettiklerini belirtti. Trabzon’da hangi sektörlerin daha güçlü olduğunu merak ediyoruz, işbirliği geliştirilecek sektörlerin önde gelen temsilcileri ile İngiliz iş insanlarını buluşturmak istiyoruz, dedi.

 

Trabzon SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sabır ise işbirliği talebini üyelerine ileteceklerini,  işbirliği geliştirmek isteyen üyelerinin kendilerine bildireceklerini belirtti.

 

Trabzon SİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Recep Ergenç ise İngiltere Kalkınma Ajansları, kümelenme, girişimci yetiştirme programları ve İngiltere’de mesleki eğitimde kısa süreli staj işbirlikleri için işbirliği önerilerinin de bu kapsamda ele alınmasını istedi.  

 

İngiltere Büyükelçiliği Bölgesel Ticaret ve yatırım Proje Müdürü Şahane S. Müftüoğlu, ziyaretin bir amacının da İngiltere Ticaret Bakanının Haziran 2009’da yapacağı Ankara ziyareti öncesi hazırlık yapmaktır, dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 2031

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com