Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.05.2012
Özbak'ın basın toplantısı


 
 
Divan Başkanımız Ali Özbak, yeni hazırlanan tüzük taslağıyla ilgili bugün (cuma) bir basın toplantısı düzenledi.

Ziyabey’deki Divan Başkanlık Kurulu’nda düzenlenen basın toplantısında Özbak, şu açıklamayı yaptı: “26.0.5.2012 cumartesi günü saat 11:00’de Trabzonspor Futbol Akademisi’nde (Eski Federasyon Tesisleri) tüzüğün 49/a maddesi gereğince 29. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı’nı yapmayı planlamış bulunuyoruz.

Divan Başkanlık Kurulu’nun öncülüğünde yapılan çalışmalarla, 2008’deki tüzük taslağını biraz daha zenginleştirip, geliştirdiğimizi düşünmekteyiz. Ancak, bunun daha da geliştirilmesi için tüzüğün 48/e maddesi gereğince hazırlanan taslağın, 26 Mayıs’taki Divan Genel Kurul Toplantısı’nda da katılımcı divan üyelerinin, düşünce ve görüşlerini sunmalarını uygun görmüş bulunuyoruz.

Netice itibarıyla hem Divan ve hem de diğer katılımcı Trabzonsporlular’ın da katkısını sağlamayı önemsiyor, doğru olanın bu olduğunu düşünüyoruz.

Bu sürecin bugünden başlatarak, 15 Haziran’a kadar da sürdürmeyi planlamaktayız. Hazırlanan tüzük taslağı Trabzonspor resmi web sitesinde üyelerimizin bilgisine sunulmuştur. İndirmek için tıklayınız.

Arzu eden her Trabzonspor ilgilisi tasarı metnini Divan Başkanlığı sekretaryasından mail olarak da temin edebilir. Sonrası elbette Yönetim Kurulumuzun sorumluluğunda olacaktır”

Diğer Fotoğraflar

Toplam Okunma Sayısı : 1195

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com