Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.05.2012
Hayri Tekelioğlu, Çalışmalarını Sürdürüyor


Hayri Tekelioğlu, Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Trabzon Şubesi genel kuruluna az bir zaman kala başkan adayı Hayri Tekelioğlu seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. 750 üyenin bulunduğu TÜFAD Trabzon şubesinde şimdiye kadar 550 kişi ile birebir görüşen Başkan Adayı Hayri Tekelioğlu önceki akşam Körfez Metin Restoran’da Akçaabat ve mevkilerinde bulunan antrenörle yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası konuşma yapan Başkan adayı Tekelioğlu, antrenörlere seçildikten sonra yapacakları icraatlar hakkında bilgi verdi.

 SIKINTILARI AŞACAĞIZ

Başkan Adayı Hayri Tekelioğlu, 9 yıllık süreç içerisinde Trabzon ve civarındaki antrenörler için hiçbir icraatın yapılmadığını ancak kendilerinin göreve gelmesinden sonra büyük bir değişim içine gireceklerini belirterek, “Artık değişme zamanı geldi. Bölgedeki antrenörlerimizin bir çok sorunu var. Ancak kimse çözmek için uğraşmıyor. Maddi ve en çokta maddi anlamda sıkıtılar içinde bulunan antrenör arkadaşlarımız var. Bu sorunları halletmek için bu göreve talip olduk. Göreve de gelirsek en iyisini yapacağız” dedi.

 VAKIF KURULACAK

Yapacakları arasında öncelikli olarak TÜFAD adı altında bir vakıf kuracaklarının altını çizen Başkan Adayı Hayri Tekelioğlu, “Çok büyük bir camiamız var. Bu camianın içinde düğün, cenaze, burs gibi verebileceğimiz bir vakıf kuracağız. Antrenörlerimize şilt yerine kalıcı, destekleyici yardımlarda bulunmak istiyoruz. Çalışmayan sadece geçimini bu yönde sağlayan arkadaşlarımız var. Bunların aile bireylerine yardım yaparak yanlarında olacağız. Vakıf TÜFAD Trabzon Şubesi yönetiminden ayrı bir yönetim kurulu oluşturularak gerçekleştirilecek” diye konuştu.

 FAZLA TAKIM ÇALIŞTIRSINLAR

Antrenörlerimizin hala aynı yerde durduklarını üst kademe antrenörlükleri için imkanlarının olmadığını belirten Tekelioğlu, “750 üyesi bulunan TÜFAD Trabzon Şubesinin şuanda sadece Türkiye Liglerinde 3 tane dışarda takımlarda çalışan alt kademe antrenörleri var. Geri kalanlar belli bir kareye sıkıştırılmış, bazıları ise bu karenin içinde bile bulunmuyor. Biz bu anlayışı değiştirerek, Trabzon antrenörünün dışarda da fazla takımda çalışmasını sağlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.  


Toplam Okunma Sayısı : 1209

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com