Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.05.2012
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Trabzon'da...


 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu  25-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Trabzon’a geliyor. Eroğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek olan KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı Anma Günü’ne katılarak Denktaş’ı anlatacak.

 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Trabzon’a geleceğini belirten TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, “ Sayın Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu 26 Mart 2012 tarihinde odamızca düzenlenecek KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı anma etkinliğine katılacak. ”dedi.
 
Programla ilgili ayrıntılar ise şöyle:
 
Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu Trabzon ziyaretinin birinci gününde Vali Dr. Recep Kızılcık,  Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  ve Garnizon Komutan Vekili Albay Dursun Ertuğrul ile makamlarında bir araya gelerek görüşmede bulunacak.
 
Cumhurbaşkanı Eroğlu, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı anlatacak
 
Ziyaretin ikinci gününde Cumhurbaşkanı Eroğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Suat Hacısalihoğlu ile oda binasında bir araya gelecek. Görüşmenin ardından TTSO’da düzenlenecek  “Rauf Denktaş’ı Anma Günü” etkinliğine katılacak olan KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu burada katılımcılara bir sunum yapacak.
 
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun heyetinde kimler var ?
 
KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun Trabzon ziyaret programına Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Ersan Saner,  Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör, KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı,  Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Göktürk Ötüken, Cumhurbaşkanlığı Yaveri Yrb. Sertaç Kayalar, Cumhurbaşkanı’nın doktoru Dr. Halit Özbek, Cumhurbaşkanlığı Basın Sorumlusu Aral Moral, Cumhurbaşkanlığı resmi fotoğrafçısı Süleyman Önal, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu kameramanı Tarkan Kavaz, Makam şoförü Şahin Büyükta eşlik edecek.
 
KKTC’den iş temsilcileri de katılıyor
 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Heyeti Yönetim Kurulu Başkan Vekili Seda Yavaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salahi Serakıncı ve Muhasip Üye Mehmet Eziç ile Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çıralı’da Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun Trabzon programına katılacak.

 
 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1694

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com