Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.05.2012
Yaş Çay Üreticileri Eylem Yaptı


YAŞ ÇAY ÜRETİCİLERİ EYLEM YAPTI

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

Rize'de kontenjan uygulamasına tepki gösteren yaş çay üreticileri, Karadeniz Sahil Yolunu yaklaşık bir saat ulaşıma kapattı.Karadeniz Sahil Yolu Söğütlü köyü mevkisinde toplanan 50 dolayında üretici, yaş çayları yola dökerek yolu çift yönlü trafiğe kapattı. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu gelinceye kadar eylemlerini sürdüreceklerini dile getiren üreticiler, daha sonra yolda oturma eylemi yaptı.

 Jandarma ekiplerinin yolu trafiğe açma çabası sonuç vermeyince İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu olay yerine gelerek vatandaşlardan eylemlerini sonlandırmasını istedi. Yol trafiğe açılmayınca jandarma ekipleri gruptakilerden bazılarını gözaltına almaya çalıştı. Talu'nun girişimleri sonucu yol, yaklaşık bir saat süren eylemin ardından trafiğe açıldı ve her iki yönde bekleyen çok sayıda araç yola devam etti.

 Söğütlü'de ki eylemin ardından Gündoğdu Çay Fabrikası önüne giden bir grup çay üreticisi de burada yolu trafiğe kapatmak istedi.

 Yaş çayları yola döken üreticiler, farklı ilçelerden kamyonlarla getirilen çayları fabrikaya sokulmayacaklarını belirterek, fabrika önünde beklemeye başladı.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1263

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com