Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.05.2012
Burak Yılmaz Gündemden Düşmüyor...


BURAK YILMAZ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR…

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 34 maçta attığı 33 golle Süper Lig’in gol kralı, Avrupa liglerinin en golcü 3. ismi olan Burak Yılmaz, Çizme yolunda...Bir süredir İtalya’yı meşgul eden Burak Yılmaz’ın Lazio’ya transferi ile ilgili Corriere dello Sport gazetesi, “Taraflar anlaştı,iş imzaya kaldı” manşeti attı. Gazete, Lazio’lu yöneticilerin Burak Yılmaz’ın menajeri Ali Egesel ile el sıkıştığını ve Türkiye Süper Ligi Gol Kralı’nın gelecek sezon Alman Klose ile birlikte takımda çift santrfor oynayacaklarını yazdı.

Kulübüyle de anlaştılar

 Burak Yılmaz’ın transferi için gerek futbolcu ve gerekse kulübü Trabzonspor ile Lazio’nun anlaştığını öne süren Corriere dello Sport gazetesi “Zaten Türk futbolcu’nun ilk tercihi Lazio idi ve bu gerçekleşti değerlendirmesinde bulundu.Lazio ile sözleşme imzalayacağı ileri sürülen Burak Yılmaz, ay yıldızlı takımın Avusturya kampında Hürriyet’e konuştu. Golcü futbolcu, “Trabzonspor’la olan sözleşmem devam ediyor. İtalya ve İngiltere’den birkaç takımın beni istediğini duydum. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorum” dedi.Sözleşmesinde “5 milyon Euro’ya istediği takıma gider” maddesi yer alan Burak Yılmaz, “İyi futbolcunun isteyeni de çok olur. Ne olacağı konusunda şu an bir şey söyleyemem” dedi.

 Menajeriyle görüşecekler

 Bu arada Burak Yılmaz’ın  peşinden İngilizler de koşuyor. Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın menajerleri milli golcüyü izlemek için Avusturya’ya geldiler. Burak’ı hazırlık maçlarında bir kez daha takip edecek olan İngilizlerin, futbolcunun menajeri ile de görüşecekleri öğrenildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1199

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com