Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.05.2012
Kısa tatilin önemi!


Kısa tatilin önemi!

Yeni bir transfer sezonuna doğru girilirken Trabzonspor’da gözler kadronun nasıl şekilleneceği yönünde kilitlenmiş durumda. Bu aşamada teknik direktör Şenol Güneş’in yapının içerisinde olup olmayacağı henüz tam olarak netlik kazanmasa da, yönetimin transfer hamleleri de merakla bekleniyor. Son yılların transferde en hovarda kulübü görüntüsündeki Bordo-Mavililer’in yeni sezona hangi kadro yapısıyla hazırlanacağının şifrelerini, gündeme yansıyan gelişmelerle yorumlamak da pek zor olmasa gerek.

Öncelikle ve özellikle yabancı oyuncu sayısında ciddi şişkinlik söz konusu olduğunu belirtelim. Glowacki’nin gidişi bir azalma yaratsa da Brozekler’in durumu, Henrique ve Adrian’ın tam anlamıyla beklenen çizgiyi yakalayamamaları, Sapara’nın ne olacağının belirsizliği atıl yabancı sayısını ister istemez fazlalaştırıyor. Şu anda öne çıkan görüntü, özellikle kadrodaki yerli alternatifleri fazlalaştırmak yönünde. Bu amaca yönelik ilk transfer Yasin oldu. Alper’in üzerinde ısrarla duruluyor. Yine Ege’den birkaç genç ama gelecek vadeden ismin transferine çalışılıyor. Söz konusu transfer felsefesinin ana dayanak noktasının, Şenol Güneş’in geçen sezon yakındığı sayısal anlamda yerli yetersizliğinin ortadan kaldırılması çabası olduğunu yorumlamak, yanlış değil kuşkusuz.Yönetimin, oyuncularla ilgilenirken üzerinde durduğu önemli konulardan birinin de maliyetleri olması, burada da bir Şenol Güneş izine rastladığımızı gösteriyor.

Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın Güneş’le yapılan zirvenin ardından, “Transferle ilgili düşüncelerini aldık” şeklindeki açıklamaları, bu harekat planını doğrular bir mesaj olarak algılanmalıdır.Geriye kaldı bu mesajların; “Kore’ye gitsin dönsün” bölümüne ki işin en kritik aşaması da kuşkusuz burası olacak.Eğer Güneş, Kore’den dinlenmiş (!) dönerse camia rahat bir nefes alacak ve belirsizlikten kurtulacak ama eğer bu yorgunluk (!) sürerse üzerinde tartışılacak yeni gündemler kafaları daha çok meşgul edecek... Ne diyelim; ‘inşallah tatil iyi gelir’...

Fanatik


Toplam Okunma Sayısı : 1205

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com