Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.05.2012
Gençlik Şöleni'nde Trabzonspor Rüzgarı...


GENÇLİK ŞÖLENİ’NDE TRABZONSPOR RÜZGARI…

Gençlik Haftası çerçevesinde Trabzon İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen “Gençlik Şöleni” nde Zeynep Başkan ve Trabzonspor rüzgarı yaşandı.  Giyim üretim alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Keşan ve  bordo-mavi  renklerden oluşan defile  ayakta alkışlanırken, genç sanatçının söylediği türküler salonu ayağa kaldırdı!

Trabzon İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi giyim üretim alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından tasarlanan “Karadenizden Esintiler” defilesinde bordo-mavi renklerden yapılmış kıyafetler göz kamaştırdı. Özel olarak hazırlanan ve okulun öğrencileri tarafından görücüye çıkarılan kıyafetler salondan büyük alkış aldı. Ardından sahneyi Hürriyet Genç Nota müzik yarışmasında beste dalında Türkiye birincisi olan Trabzon Yavuz Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan “Grup Nabız”  aldı.

Okul öğrencileri Ayla Samast ve Elif İşler’in türküleriyle renk kattığı gecenin finalini Trabzon’un son dönemlerde yetiştirdiği  sevecenliği, yorumu ve sahneye hakimiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Zeynep Başkan yaptı. Başkan, sahnede kaldığı süre içinde Türk Halk Müziğinin en seçkin eserlerinin yanı sıra ustası olduğu Karadeniz türkülerine de yer verdi.

Programın sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Süleyman Değirmenci “ Bir yılın yorgunluğunu bu akşam öğrencilerimizle birlikte attık. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu defile göğsümüzü kabarttı. Çalışınca ve isteyince başarmamak mümkün değil. Çok güzel kıyafetler tasarlamışlar. Sponsorlarımıza , siz değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri bu gecemizde yalnız bırakmayan, sesi ve türküleriyle hepimizin içini ısıtan Zeynep Başkan’a da teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” Diye konuştu.

Haber-fotoğraf: Ömer Altuntaş

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1852

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com