Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.05.2012
Gümrükçüoğlu Yeşilova'da



     

       'Mahalle Buluşmalarını' sürdüren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un yeni Mahallelerinden biri olan Yeşilova'da vatandaşlarla buluştu. AK Parti merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Gürbulak Belediye Başkanı Kemal Çoban, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu hem '61 Projede' gelinin son durumu anlattı hem de mahalle sakinlerinin sorun ve isteklerini dinledi. Vatandaşları büyük ilgi gösterdiği mahalle buluşmasında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Yeşilova Mahallesi'nin Trabzon'un en yeni mahallelerinde biri olduğunu ifade ederek, 2011 yılında altyapı ve asfaltlama çalışmalarından en çok payı Yeşilova'nın aldığını söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu 4 belde ve 26 köyden yaklaşık 50 bin nüfusa hizmet eden Karakaya Gurup İçme suyu ile ilgili iyileştirme çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Gümrükçüoğlu, "Yeşilova mahallemizde bu sudan yararlanıyor. Mahallemizin alt kesimlerinde yaşayan vatandaşlarımızın su sorunlarının çözümü için yaklaşık 1 km uzunluğunda yeni boru hattı döşeyerek su sorunun çözüme kavuşturduk" ifadelerini kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu Yeşilova Mahallesi'nde 5 bin 990 ton asfalt yol, bin 716 metreküp beton yol yapıldığını da sözlerine ekledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Trabzon'u geleceğe taşıyacak '61 proje' ve yapılan diğer projeleri de değerlendirdi. Gümrükçüoğlu, yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını kaydetti. Gümrükçüoğlu Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin tamamlanması ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti.

       Mahalle Buluşmasının açılışında konuşan Merkez İlçe Başkan Temel Altunbaş mahalle buluşmalarına devam ettiklerini belirterek, "yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinlerini görüş, öneri ve isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda yaptığımız hizmetleri anlatma imkânı elde ediyoruz. Mahalle toplantılarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1323

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com