Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.06.2012
Tevfik Serdar'da mezuniyet Coşkusu



     

       Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Okulun spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, okul müdürü Gürol Karahasanoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

       Törende konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için büyük gayret gösteren anne, baba ve öğretmenlere teşekkür ederek öğrencilere seslendi. En kutsal mesleklerden birine sahip olan öğretmenlerin değerinin çok iyi bilinmesi gerektiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Öğretmenlerimiz bizi en iyi insan olarak yetiştirmeye çalışıyorlar ve hiç bir zaman kötülüğümüzü düşünmüyorlar. Bilakis anne ve babamız da bizim için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bu hayat boyu böyle devam eder. Ben sizden sizin bir büyüğünüz olarak sigara içmemenizi istiyorum. Bunu unutmayın. Türkiye'nin size ihtiyacı var. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitimlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

       Konuşmaların ardında Başkan Gümrükçüoğlu, okulu birincilikle bitiren Saadet Cansu Akıncı, okulu ikincilikle bitiren Mine Karahaliloğlu ile üçüncü olan Büşra Kocabaş'a plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1855

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com