Rehber :
   
Web Siteleri
Bölgesel Web Siteleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.06.2012
Trabzonspor Transfer Düğmesine Basıyor


Trabzonspor Transfer Düğmesine Basıyor

Futbol'da şike ve teşvik davası nedeniyle mesaisinin büyük bir bölümünü bu dava için harcayan Karadeniz ekibi, davaya ara verilmesin ardından transfer çalışmaları için düğmeye bastı.1 haftadır İstanbul'da bulunan Bordo-mavili takımın kurmayları Çağlayan'da görülen şike davasına yoğunlaşırken, transfer görüşmelerine ara vermişti. Şenol Güneş ile yapılan ilk transfer değerlendirmelerinin ardından tecrübeli teknik adamın Güney Kore'ye gitmesiyle beklemeye geçen Trabzonspor, bu hafta transferde harekete geçmeye hazırlanıyordu. Ancak şike davasına devam edilmesi, Bordo-mavili takımın transfer planlarını ertelenmesine neden oldu. Davanın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Karadeniz ekibi transfer çalışmaları için yeniden düğmeye basarken gündemindeki isimlerle temasa geçmeye hazırlanıyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen futbolda şike davası nedeniyle mesaisinin büyük bir bölümünü bu davaya harcayan Karadeniz ekibi, teknik direktör Şenol Güneş ile gerçekleştirmeyi planladığı transfer görüşmesini ise ertelemek zorunda kaldı. Deneyimli teknik adam ile yapılacak olan görüşmenin ardından Bordo-mavililer takıma katılacak olan yeni isimler üzerinde anlaşmaya varmaları bekleniyor.

Şenol Güneş'İN İLK İSTEĞİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bordo-mavili yönetim ile yaptığı ilk görüşmede istediği oyuncuların takımda kalmasını yönünde görüş belirttiği öğrenilirken, geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıların yaşanmaması yönünde istekte bulunduğu ifade edildi. Yapılacak olan transferlere harcanacak olan bonservis bedellerinden de haberdar olması gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adamın bütçeye göre hangi oyuncuların alınıp, alınmayacağına onay vermesinin ardından transferlerin gerçekleşmesini istedi. Adrian ve Zokora örneklerini veren deneyimli teknik adam bu iki oyuncuya ödenen bonservis bedellerini yüksek bulurken, hangi oyuncuya ne kadar bonservis bedeli ödeneceğine ve hangi oyuncunun hangi fiyata geleceğine birlikte karar vermeleri gerektiğini belirttiği öğrenildi. Yüksek maliyetli transferlere onay vermeyen deneyimli teknik adamın bu konuda dikkatli olmasını istedi ve takım içi huzursuzluğa yol açacak transferlerden kaçınılması gerektiğini belirtti.

BURAK YILMAZ KONUSU

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın adının her geçen gün yeni bir kulüple anılması nedeniyle rahatsızlık yaşayan Karadeniz ekibinin tek güvencesi golcü oyuncunun vermiş olduğu söz. "Siz onay vermedikten sonra bir yere gitmem" diyerek Bordo-mavili yöneticilere rahat bir nefes aldıran Burak Yılmaz'ın gelecek günlerde nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu. Sözleşmesindeki madde nedeniyle bir çok Avrupa kulübü'nün ilgisini çeken ligde olduğu gibi A Milli Takımı'nda da attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu üst düzey Avrupa takımlarından gelecek olan teklifleri beklediği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in ise Burak Yılmaz'ın takımda kalmasını isteği ancak hem Trabzonspor'un iyi bir ücret kazanması halinde ve oyuncunun iyi bir Avrupa takımına gitmesi halinde bu transfere onay verebileceği belirtiliyor.

YENİ SEZONDA GÜÇLÜ BİR KADRO

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girme amacında olan Trabzonspor yönetiminin, transferde hata yapmamak için hızlı hareket etmeme kararı alırken, yapılacak olan transferlerin kamp yetiştirilmesi yönünde titizlikle hareket ediyor. UEFA'nın Türk takımları hakkında vereceği kararından etkili olacağı transfer çalışmalarında, temaslarını hızlandırmayı planlayan Trabzonspor elinde bulanan ve teknik direktör Şenol Güneş'in gitmesi yönünde onay verdiği oyuncuları göndermesi halinde yurt dışı transferinde belirlediği isimlere imza attırmayı planlıyor. Vitesse'de forma giyen Büttner'in kadroya katılması beklenirken, Glasgow Rangers'ın orta saha oyuncusu Maurice Edu'ya transfer listesinde bulunduğu öğrenildi. Bordo-mavililer Alper Potuk, Eneramo ve Dany transferi içinde girişimlerini sürdürüyor

 

Toplam Okunma Sayısı : 1319

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com