Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.06.2012
Şenol Güneş'in, Yönetimden İatekleri...


ŞENOL GÜNEŞ'İN, YÖNETİMDEN İSTEKLERİ…

Trabzonspor’da yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in ayrılacağı haberlerini yalanlarken, deneyimli teknik adamın, Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Söz konusu zirvenin hemen ardından davetli olarak Güney Kore’ye giden ve “Ben isteklerimi sıraladım. Bundan sonra top yönetimde” yorumunu yapan Güneş’in transferden, futbolcu alacaklarına, alt yapıdan Avrupa hedeflerine dek olmazsa olmazlarını ilettiği yönetimden yanıt beklediği ifade edildi.

Geçen yıl şike ve teşvik nedeniyle yaşanan sıkıntıların takımın performansını olumsuz etkilediğini, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda kadro sıkıntısı çektiğini belirten Şenol Güneş’in savunma, orta saha ve forvette alternatifli transfer listesini de Şener ve Şakar’a ilettiği öğrenildi.

Para sorun olmamalı

Trabzonspor gibi kurumsallaşma yolunda ilerlemesi gereken bir kulüpte futbolcu alacaklarının konuşulmasının, bunun oyuncular tarafından dile getirilmesinin yakışık almadığını belirten Güneş’in, “Öncelikle futbolcunun kafası rahat olacak ki, istediğimiz verimi alabilelim. Geçen sezon bu konuda ciddi problemler yaşandı. Ben bir teknik adam olarak bu konuların gündeme gerilmesini istemiyorum” mesajı verdiği öğrenildi.

Burak’a nokta koyulmalı

Güneş’in takımın golcüsü Burak Yılmaz’ın durumundan da rahatsızlık duyduğu, transfer söylentilerine bir an önce nokta konmasını talep ettiği de belirtildi. Burak’ın, Avrupa’da bir takıma gitmesi halinde bu transfere olumsuz yaklaşmayacağı ileri sürülen Şenol Güneş’in forvet hattına takviyeler düşündüğüne dikkat çekildi. Burak’ın kalması durumunda kafasının sorunlardan arındırılmış olmasını isteyen Güneş, geçen sezon en büyük sorunun yaşandığı savunmanın göbeğine de iki isim verdiği, ancak bu oyuncularla şu ana dek temasa geçilmediği bildirildi. Güneş, Selçuk İnan’ın Galatasaray’a gitmesinden sonra bu bölgedeki eksikliğin giderilemediğinin de altını çizerken, özellikle hücuma katkı sağlayacak nitelikte isimler üzerinde durdu. Güneş forvette Umut Bulut’un dönüşüne yeşil ışık yakarken, savunmada ise Beşiktaş ile maddi problem yaşayan Egemen’in gelmesinin zor olduğunu düşündüğü kaydedildi.

Kafası net değil

Başkan Şener ile yaptığı görüşmeden sonra araya şike ve teşvik davasının son duruşması da girdiği için talepleri konusunda bir ilerleme sağlayamayan Güneş’in, Güney Kore seyahatinden sonra kafasının net olmadığı iddia edildi. Kore Milli Takımı ve FC. Seul takımından gelen ciddi tekliflerle tereddüt yaşayan Güneş’in, Trabzonspor’da beklentilerine yanıt bulamadığı takdirde tercihini gözden geçirebileceği öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından gözler taraftar arasında önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen görüşmeye çevrildi. Başkan Sadri Şener ile biraraya gelecek olan Güneş, taleplerine verilecek yanıtlara göre hareket edecek.

Kaynak: Milliyet / Cemal Ersen


Toplam Okunma Sayısı : 1167

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com