Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.06.2012
Burak Yılmaz'ın Lazio'yla Anlaştığı İddiası...


BURAK YILMAZ’IN LAZİO'YLA ANLAŞTIĞI İDDİASI…

İtalyan gazeteleri, talipleri her geçen gün artan Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın bugün yarın Roma'ya gelip, Lazio'yla sözleşme imzalayacağını yazdı. Burak'ın, 5 yıllığına Lazio ile anlaştığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz hafta Lazio'dan yapılan resmi açıklamada, "Burak'la da menajeriyle de görüşme söz konusu değil" dense de, ülkedeki spor basını genç futbolcunun peşini bırakmıyor. Corriere della Sera ve İl Tempo gazeteleri, Burak Yılmaz'ın bugün Roma'ya gelerek, mavi-beyazlı kulübün başkanı Claudio Lotito'yla yüz yüze görüşeceğini öne sürdü.

Corriere della Sera, Lazio'nun, Trabzonspor'a 7 milyon, 5 yıllığına anlaşılan futbolcuya da sezon başına 2,2 milyon Euro ödemeyi kabul ettiğini, sözleşmeyle ilgili sadece küçük detayların masaya yatırılacağını iddia etti.

Roma merkezli İl Messaggero gazetesi ise, Yılmaz'ın, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 6 yıllık sözleşme için prensipte Lazio'ya 'evet' dediği, bu hafta içinde resmi açıklama yapılmasının beklendiğini duyurdu. 27 yaşındaki futbolcunun bugün yarın Roma'ya geleceğini öne süren gazete, mavi-beyazlı kulübün, Trabzonspor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiğini, futbolcuya da yıllık 2 milyon Euro ücret önerdiğini aktardı.

Esma ÇAKIR/ROMA, (DHA) 


Toplam Okunma Sayısı : 1262

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com