Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.06.2012
Bahçecik'te yapılan TOKİ konutları vatandaşlara veriliyor



      

       Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etabının içerisinde Bahçecik'te yapılan 354 konutun 15 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında hak sahiplerine verileceği bildirildi.

       Geçtiğimiz aylardan yapılan kura çekimlerinden ardından konutların içerisinde tespit edilen eksikliklerin müteahhit firma tarafından giderilmesinden sonra binaların yapı kullanmaları alındı. Böylece Bahçecikteki konutlardan alan vatandaşlar 15 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında kura sonucu sahip oldukları evlerinin anahtarlarını alarak yeni konutlarına taşınacak.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi ikinci etap içerisinde yer alan 354 konutun eksiklerinin giderilerek yapı kullanmalarının alındığını belirterek, "15 Haziran-4 Temmuz tarihleri arası vatandaşlar konutlarının anahtarlarını alarak yeni evlerine taşınacak. Bilindiği gibi Bahçecikte yapılan konutlar Zağnos ve Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri kapsamında evleri kamulaştırılan ve Bahçecikte yapılan konutlardan almak isteyen vatandaşlara yüzde 30 indirimle verildi. Bahçecikte yapılan konutlardan ev alan vatandaşlara yeni konutlarında sağlıklı bir şekilde huzur içerisinde oturmalarını diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1130

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com