Rehber :
   
Enerji Ürünleri & Tarım Makinaları
Özsöz Ticaret
Can Makina & Jeneratör
Vatan Jeneratör
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.06.2012
Bakan Davutoğlu'ndan gençlere ilgi



     

       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, Azerbaycan ve Gürcistan Dışişleri bakanlarıyla yapacağı toplantılar için geçen hafta Trabzon'a gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Gençlik meclisi Başkanı Muammer Tosun, Başkan Yardımcıları Salih Battalbaş, Melek Acer ve Hasan Ali Günaydın gençlere yönelik yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili dosyayı Bakan Davutoğlu'na sundu.

       Trabzon'daki gençlik faaliyetleri hakkında bilgi alan Bakan Davutoğlu "Trabzon gençliğinin kanı kaynıyor, her birinin gözleri ışıl ışıl. Gelişime açık bir gençlik yetişiyor. Bu da gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Bizler zamanla görevlerimizi onlara devredeceğiz" diyerek gençleri Ankara'ya davet etti.

       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun" Bakanımızın Trabzon ziyareti boyunca hep yanındaydık. Mütevaziliği ve gençlere verdiği değer bizleri çok memnun etti. Yaptığımız sohbette bizi Ankara'ya davet etti. Biz yalnızca ulusal projeler üretmiyoruz. Aynı zamanda uluslararası birçok çalışma yapıyoruz ya da çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. Biz Türkiye'nin en iyi çalışan gençlik oluşumuyuz. Bu anlamdaki gücümüzü kullanıp ülkemiz adına büyük adımlar atabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

       Tosun sözlerine şöyle devam etti , " Bakan danışmanlarımızla da görüştük ve bazı projelerimizden bahsettik, istişarelerde bulunduk. BM'nin günümüz politikasındaki önemi göz önünde bulundurarak bir BM projesi gerçekleştirmenin de sözünü aldık. Ankara ziyaretimizde birkaç projemiz daha var onları da detaylı bir şekilde Dışişleri Bakanımıza sunup gençliğimiz adına yani oluşumlar içerisinde bulunacağız" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1179

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com