Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.06.2012
Erdoğdu yolunda yıkım ve yapım çalışmaları son sürat



    

       Trabzon Belediyesi ile Karayollarının birlikte yürüttükleri Erdoğdu yolunun genişletilmesinde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. Kamulaştırılan evlerin yıkımları büyük oranda tamamlanırken, yüklenici firma, İsmet Paşa İlköğretim Okulu'nun doğu tarafında kamulaştırılan binaların yıkılmasıyla yolun yapımına süratli bir şekilde sürdürüyor.

       Trabzon'un önemli kuzey - güney ulaşım arterlerinden biri olan Erdoğdu yolu güzergâhında bulunan 120 parselden 107 parselin kamulaştırılması sonucu evlerin yıkılmasının ile yüklenici firma yapım çalışmalarına hız verdi.

       55 binanın yıkımının gerçekleştirildiği Erdoğdu yolunda kamulaştırmalara bu güne kadar 45 milyon TL harcanırken, geriye kalan 15 parselin kamulaştırması için hukuki sürecin devam ettiği kaydedildi.

       Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km. uzunluğundaki Erdoğdu yolunda yapım çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Göreve gelmeden önce Erdoğdu Yolu'nun 2014 yılına kadar bitirileceğinin sözünü verdik. Yolda kamulaştırmalar ve yıkımlar büyük bir hızla devam ederken, yüklenici firma yolun yapım çalışmalarına süratli bir şekilde devam ediyor. Çift gidiş geliş olarak planladığımız Erdoğdu yolu tamamlandığında kentimizin en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu'nun trafiğinde büyük bir rahatlama meydana gelecek. Etap etap yapımı devam ve Trabzon'un önemli kuzey-güney arterlerinden biri olan Erdoğdu yolu 2014 yılı sonuna kadar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1363

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com