Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.06.2012
Havuz Şenlendi



     

       Trabzon Belediyesi yaz yüzme kursu başladı.

       Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda 300 öğrencinin katıldığı ve altı eğitmenin görev yaptığı yaz yüzme kursu yapılan açılışla başladı.

       Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzun önünde ilk antrenman öncesi Belediye Başkan yardımcısı Osman Gökhan Bali, Hüseyin Turan, Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, sporcular ve velilerin de katıldığı bir açılış yapıldı.

       Trabzon Belediyespor Başkanı Nihat Demir her yıl geleneksel olarak yaptıkları 'Yaz yüzme kursu ile geleceğin yüzücülerini yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydederek, "Her yıl olduğu gibi bu yaz sezonunda da düzenlediğimiz kurslarla bilmeyenlere yüzme öğretilecek, bilenler ise kendilerini daha da geliştirme imkanına kavuşacak. Kurslarda mahallelerden servis araçlarıyla gelen öğrenciler haftada iki gün antrenman yapıyorlar. Vücut gelişimi ve sağlık için yüzme sporunun çok önemli. Belediye olarak spor adına önemli çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ise her yıl geleneksel olarak açılan yaz yüzme kurslarıyla çocukların sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirterek, tecrübeli hocaların görev aldığı kurslar sayesinde geleceğin sporcularını yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1428

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com