Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.04.2009
KTÜ Rektörü İbrahim Özen ve öğretim üyelerinden Gümrükçüoğluna ziyaret


KTÜ Rektörü İbrahim Özen ve öğretim üyelerinden Gümrükçüoğluna ziyaret


       Başkan Gümrükçüoğlu Kentsel dönüşüm projeleri için TOKİ Başkanı Bayraktar'la görüştü

       Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hafta sonu gittiği Ankara'da TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile Trabzon'da yapacakları kentsel dönüşüm projeleri için bir görüşme yaptı.

       Başkan Gümrükçüoğlu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, Kentsel dönüşüm projelerine ilk etapta Zağnos'un ikinci kısmı ile Tabakhane kentsel dönüşüm projelerinin yapımı olduğunu belirterek, "Çömlekçi ile Ayasofya'nın etrafında yapılacak olan kentsel dönüşümler üçüncü etap projelerimiz olacaktır. Çömlekçi projemiz aynı zamanda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilgilendiği bir projedir. Gerekli finansman destekleri sağlayarak bu projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz"dedi.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu KTÜ'nün bölge ve ülke için çok önemli bir bilim yuvası olduğunun ifade ederek,"Trabzon için hayata geçireceğimiz projelerde üniversitemizin yol göstericiliği bizler için önemli olacaktır. Benimde mezun olduğum ve çok köklü bir geçmişi olan üniversitenin rektörünü ve öğretim üyelerini belediyede görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Üniversitemizle birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum"dedi.

       KTÜ Rektörü Prof. Dr.İbrahim Özen de konuşmasında Gümrükçüoğlu'na başarılar dileyerek, "Sayın başkanımız müsteşarlığı döneminde Üniversite hastanemize çok büyük katkılarda bulunmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz. Trabzon'u marka şehir yapmak için çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Bu konuda Üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazırız."şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1635

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com