Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.06.2012
Başkan Hocanın İşine Karışmadı!...


BAŞKAN HOCANIN İŞİNE KARIŞMALI!..

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “5.Orhan Kaynar” futbol turnuvası başladı.  ASKF tesislerinde Vali Dr. Recep Kızılcık’ın başlama vuruşu ile start aldı. Turnuvanın komite başkanı Turgut Özdemir, gazeteciler cemiyeti başkanı Ergun Ata, ASKF başkan vekili Mahmut Memişoğlu ve TSYD Trabzon şube başkanı olarak bendeniz katıldım.

 Daha önce turnuvaları Haluk Ulusoy kamp eğitim merkezinde yapardık. Bu dönem bir takım aksilikle olmuş olmalı ki bizde komşu sahayı tercih ettik. ASKF gerçekten tesislerini ve sahayı iyi hazırlayarak medyanın imkânlarına sunmuş. ASKF yetkililerini kutlamak lazım. Kocaman bir alkışı ve teşekkürü ise peşinen gönderelim.

 Vali Dr. Recep Kızılcık sahalara döndü. Hakikaten özlemiştik. Başlama vuruşunu yapmadan önce sözünü de aldık. Biz emekli basın mensupları ile Vali beyin belirleyeceği daire amirleri ile finalde karşılaşacağız. Bu iş benim aklım yattı. Peşinen de vali beye söyledim. Bir iki daire amirine kıl kapmışım bu maç bahanesi ile aradan onları çıkarırım!..

 Turnuvaya gelince… Bizim takımın başında maçlara bu kez başkan sıfatı ile de çıkıyorum. Ucuz olsun diye hem başkanlık hem de teknik adamlık görevini yürütüyorum. Kısaca kendim çalıp kendim oynuyorum. Takıma istediğimi alıp istediğimi satıyorum! Bende bu kulüp başkanları hocalara niye hak vermez diyordum. Hiç gerek yok! Transferi yapan ben, parayı ödeyen kulüp o zaman kadroyu da ben yapayım!

TSYD spor olarak karşımıza çıkan İlkhaber gazetesi karşısında zorlandık. Karşılaşmayı 4-2 kazanmamıza rağmen futboldan memnun kalmadım. Daha ilk maçta kaptanlık sorun oldu. Dayımın oğlu Erkut Çelebi tutturdu kaptan ben olayım. Ben kaptanlık pazu bandını Murat Taşkın’a uygun gördüm. Dayıoğlu alındı. Karşılaşma boyuca surat yaptı. Bir defasında kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu auta bile attı. Başkana, hocaya bu tavrın bedelini ödeyecek. Kendi kedime takımda sorunlu oyuncu istemiyorum dedim. Yönetimde diyecek halim yok. Hocanın raporunu beklemeye gerek yok. İkisi de bende!

Golcümüz Burak Süleyman yayın olduğu için gelemedi. Sezgin’i oyuna aldım. Maça başlamadan bir litre su içince sağ olsun arpa yemiş tavuk gibi şişti. Ama helal olsun mücadele azmini beğendim. Bu çocukta istikbal var. Birde saha içinde bizim takımda oynadığını hatırlayabilse paraya para demeyiz.

 TRT rakibi Kuzeyyıldızı’nı farklı yendi. Vericileri güçlü ya! Kuzeyden eser rüzgarlar işe yaramadı.  Morinho Oğuz’un bu takımla işi zor. İktidardan gelecek kaynakla yeni bir yapılanma içine girebilir! Taka ile Günebakış karşılaştı. Bayide rakip olanlar sahada bu kez yarıştı. Tiraj kavgası değil meşin yuvarlak peşinde koştular. Taka skoru 5 yapınca Günebakış şaka sandı. Oysa hakem skoru 5-2 diye duyurunca yıkıldılar. Karadeniz ise Ajansspor karşısında hezimete uğradı.  Karadeniz’e gol oldu yağdılar. Gecenin en farklı skorunu aldılar “9-1” bu skordan sonra Mehmet Ali bey bunları bir hizaya çeker. Onursal başkan farklı yenilgilerden sonra mutlaka bir kelle ister. Trabzonspor’un başındayken tarihte bunun çok örnekleri var. Bakalım Karadenizspor da kimin kellesi gidecek!..

Sizinle birlikte her maçı böyle mizahi olarak paylaşmaya çalışacağım. Sağlık ve mutluluk içinde kalın. Bir sonraki maçta görüşmek dileğiyle hoşçakalın…


Toplam Okunma Sayısı : 1184

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com