Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.06.2012
Vadide Yaz Yoğunluğu (Foto Galeri)


Vadide Yaz Yoğunluğu (Foto Galeri)

Trabzonlu vatandaşlar havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini parklara ve dinlenme alanlarına atıyor. Bu yerlerin başında da Zağnos Vadisi geliyor. Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Dönüşüm projesi kapsamında rekreasyon düzenlemeleri tamamlanan bölümlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ediyor.

 Vadide piknik yapan, oyun oynayan, müzik yapan, sohbet eden vatandaşlar rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte olduklarını belirterek, "Yapılan kentsel dönüşümlerle Zağnos Vadisi aslına döndü. Burası adeta yayla gibi oldu. Vadiye ulaşım kolay olduğundan boş zamanlarımızda ailelerimizle buraya gelip piknik yapma ve dinlenme imkânı buluyoruz. Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm projesinin de tamamlanmasıyla iki önemli vadimiz Trabzon'un yeni dinlenme alanları olacaktır" diye konuştular.

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Zağnos Vadisi ve sahil şeridinde yapılan düzenlemelerle vatandaşlarımız bu alanlara yoğun ilgi gösteriyor. İkinci etabın rekreasyon düzenlemeleri tamamlandı. Üçüncü etabın rekreasyon düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Pazarkapı ile sahil arasında kalan alanın kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. 102 binanın yıkılacağı Pazarkapı’da 50 bina sahibi ile anlaşmaya varılarak hak sahiplerine 7 milyon TL ödeme yapıldı.  Bu alanın da kamulaştırılması ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla sahile kadar açılacak Zağnos Vadisi Trabzon'un önemli bir yaşam alanı olacaktır" diye konuştu.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1176

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com