Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.06.2012
Gençlerin rafting heyecanı


 

    

       6 ülke ve Türkiye'nin 16 farklı şehrinden gelen 100'ü aşkın genç Fırtına Vadisi'nde rafting heyecanı yaşadı

       Kurulduğu gürden beri birçok sosyal ve kültürel faaliyete imza atan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Rize'nin Fırtına Vadisi'nde düzenledikleri rafting etkinliği ile stres attı.

       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisinin düzenlediği 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şölenine gençlik meclisi üyeleri yanı sıra Türkiye'nin 16 farklı şehrinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'ü aşkın genç katıldı. Birlikteliğin, paylaşımın ve yardımlaşmanın sporu olan rafting etkinliğine ilk kez katılan gençlerin heyecanı yüzlerinden okunurken; 4 km'lik zevkli ve heyecanlı yolculuğu tamamlayanlar birbirlerini ıslatarak ve rafting final oyununu oynayarak rafting sporunun doyumsuz zevkini yaşadılar.

       2.Uluslararası Gençlik Rafting şölenini daha da heyecanlı hale getirmek amaçlı botlar arasında yarışma düzenlendi. Yarışmayı ilk üç sırada tamamlayanlara çeşitli hediyeler verildi. Rafting sporunun adrenalinin yanı sıra yarış heyecanı da eklenince ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Rafting yorgunluğunu üstlerinden atamadan Ayder'e doğru yola çıkan gençler yaylada kaplıca keyfi yaşadı. Katılımcılar hafızalardan asla silinmeyecek anları kendilerine yaşatan Trabzon Belediye Gençlik Meclisi 'ne çok teşekkür ettiler.

       Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, kuruldukları günden itibaren hep gençlik için çalıştıklarını belirterek , "Bu sporu daha önce hiç yapmamış gençlerin üzerlerindeki yorgunluklarını atmalarını sağlamak ve stres atmalarını sağlamak için 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şöleni'ni düzenledik. Gençlerin bu organizasyondan mutlu olarak ayrılmaları bizleri de mutlu etti. Bundan sonra da farklı sportif aktivitelere imza atacağız. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1345

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com