Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.04.2009
Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'den hayırlı olsun ziyareti.


Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'den
Gümrükçüoğlu'na hayırlı olsun ziyareti.


       Başkan Gümrükçüoğlu,"Hedefimiz çarpık yapılaşma sorunu çözülmüş bir Trabzon"

       Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce beraberinde birim amirleri ile birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan F. Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye ve bölgenin en önemli kurumlarından olan Çay-Kur Genel Müdürü ve ekibini belediyede görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Trabzon'un yol ve çarpık yapılaşma sorununu çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle şehrimizi modern ve çağdaş bir kent haline getirmeye gayret edeceğiz. Çalışmalarımızda tüm kurum ve kuruluşlarımızın görüş, öneri ve tecrübelerinden de yararlanacağız" dedi.

       ÇayKur Genel Müdürü Ekrem Yüce de, Çay-Kur olarak her ne kadar Trabzon'un batı kesiminde olmasa bile doğu kesiminde ağırlıklı olarak var olduklarını belirterek, " Bu nedenle Çay-Kur ile Trabzon Belediyesini kardeş kurum olarak görebilirsiniz. Gümrükçüoğlu'nun Trabzon için çok önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Her iki kurum arasında birlikte yapılacak her çalışmada tüm ekibimle birlikte üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2078

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com