Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.06.2012
Vali Kızılcık, Solaklı Vadisi'nde İncelemelerde Bulundu


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Solaklı Vadisi’nde yapılmakta olan gölet alanı ve rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.  Yapılan çalışmaları inceleyen Vali Kızılcık, çalışmalar hakkında Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Erdoğan Yaşaroğlu’ndan bilgi aldı.

            DSİ, Orman Bölge Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) katkılarıyla yapılan proje kapsamında oluşturulan mesire alanının Orman Bölge Müdürlüğü tarafından halkın kullanımına açıldığını ifade eden Vali Kızılcık, yapılan çalışmalar tamamlanınca vadinin güzelliğinin ortaya çıkaracağını belirtti.

            Rehabilitasyon çalışmalarının tamamlanması ile hem HES’lerin çevreye verdiği zararın ortadan kaldırılacağı hemde vadi boyunca düzenleme yapılmış olacağını kaydeden Vali Kızılcık, “ Solaklı Vadimizde DSİ ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında çok güzel bir mesire alanı ortaya çıkarıldı. Vatandaşlarımız boş zamanlarında kendileri için hazırlanan oturma yerlerinde aileleri birlikte vakit geçirebilir. Rehabilitasyon çalışmalarının tamamlanması ile hem HES’lerin çevreye verdiği zarar ortadan kaldırılacak, hemde vadi boyunca çok güzel bir çevre düzenlemesi yapılmış olacaktır. Bu çalışmalara desteklerinden dolayı Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Yapılan ahşap köprü ve yürüyüş alanlarını da inceleyen Vali Kızılcık, alanda çalışan işçilerle de bir süre sohbet etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1359

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com