Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.06.2012
Emre Güral sözleşme imzaladı


 
 
Bucaspor’dan transfer ettiğimiz Emre Güral, bugün (Perşembe) M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Yılmaz Büyükaydın, Emre’yi geçen yıldan beri takip ettiklerini belirterek, “Bu yıl ciddi bir çıkış yaptı. A2 Milli Takım forması giydi. Kendisiyle karşılıklı olarak anlaşarak 5 yıllık sözleşme imzaladık. Futbol yaşantısında yükselişinin devam edeceğini düşünüyoruz. Transferin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Genç oyuncu Emre Güral ise Trabzonspor’a transfer olmanın kendisi için büyük bir hayal olduğunu belirterek, “Küçüklüğümden beri hayallerim ve hedeflerim vardı. Trabzonspor’a gelerek hedeflerime ulaştım. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu formayı giymekten gurur duyacağım. Böyle bir şey herkese nasip olmaz” diye konuştu.

Trabzonspor’un kendisiyle uzun süredir ilgilendiğini bildiğini belirten Emre, “Beni başka takımlar da istedi ancak kalbimde hep Trabzonspor vardı. Hedeflerime burada daha rahat ulaşacağımı düşünüyorum” yorumunu yaptı.

İmza törenin ardından Büyükaydın, Emre’ye TrabzonCell hattı hediye etti. Emre daha sonra idman sahasında yeni forması ile basın mensuplarına poz verdi.

Diğer Fotoğraflar














Toplam Okunma Sayısı : 1183

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com