Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.06.2012
Trabzon ve Varna Arasında İşbirliği


 

            Trabzon Dr. Recep Kızılcık, bölgemizde bir dizi ziyarette bulunmak için ilimize gelen Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyeti Vali Konağı’nda kabul etti.

            Bulgaristan’ın Varna kentinden gelen heyet ile balıkçı barınakları ve Lojistik Merkez konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kızılcık, Bulgar heyeti Trabzon’da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirtti.

            Trabzon ve Varna arasındaki ticari, kültürel ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasını istediklerini kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz ve ülkemiz ile Bulgaristan arasındaki ticari, kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin artmasını son derece önemsiyoruz.  Bulgaristan’ın Varna Kenti balıkçı barınakları ve lojistik merkez konusunda işbirliği görüşmelerinde bulunduk.  Trabzon’umuz için son derece önemli olan lojistik merkezin biran önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

            Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ise, Trabzon’da bulunmaktan dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Bazı görüşmeler gerçekleştirmek için Trabzon’da bulunuyoruz. Doğal ve kültürel güzellikleri olan Trabzon’da bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Trabzon Valimiz Dr. Recep Kızılcık’ın gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyete telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti. Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov tarafından da Vali Kızılcık’a bir hediye verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1422

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com