Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.06.2012
"Bu Kulübün Parçası Olmak Benim İçin Çok Önemli"


“BU KULÜBÜN PARÇASI OLMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İngiltere’nin Leicester City takımından transfer edilen Souleman Bamba bugün (Cuma) Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman, kaliteli bir oyuncuyu bünyeye kattıklarını belirterek, “Takımımızın İngiltere’nin Leicester City takımından transfer ettiği Souleman Bamba’yla 5 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyoruz. Souleman Bamba takımımızın yetkililerinin izlediği, takip ettiği, olumlu referans verdiği tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu olduğuna inanıyoruz. Futbolcumuz Zokora’da dahil Afrika’nın önemli oyuncularının forma giydiği Fildişi Sahili Milli Takımı’nda düzenli bir şekilde futbol oynayan böyle yetenekli bir sporcuyu kadromuza dahil ettiğimiz için son derece mutluyuz. Dileğimiz Bamba’nın bugüne kadar sergilediği performansı Trabzonspor’da da göstererek elde edeceğimiz başarılarda önemli rol oynamasıdır. Yönetim Kurulu olarak güçlü kadromuzu daha da güçlendirecek transferlerle yeni sezona girerek taraftarlarımıza daha iyi bir ekip izlettirmek istiyoruz. Bunu yaparken uzun vadeli düşünüyoruz. Ülkemizde ön plana çıkan genç, yetenekli ve isminden söz ettiren sporcuları bünyeye katıp onları yeni yıldızlar haline getirme düşüncesi içeresindeyiz” dedi.

İmza törenindeki konuşmasına Türkçe başlayan Bamba ise ''Burada olmaktan çok mutluyum, umarım yakında Türkçe konuşurum'' dedi.

Yapması gereken birçok şeyin olduğunu ve Trabzonspor'da bunları göstereceğine inandığını ifade eden Bamba, şöyle devam etti: ''Transferim gerçekleşmeden önce beni ikna eden iki unsur vardı. Bunlardan birincisi yakın çevreme danıştığımda herkes olumlu şeyler söyledi. Zokora'nın burada olması beni ikna etti diyebilirim. Diğer unsur ise tarihi boyunca Trabzonspor'un büyük hedeflere gitmesi benim için önemliydi. Trabzonspor'un İstanbul kulüplerine karşı tarihi boycunca mücadele verdiğini ve başarı elde ettiğini biliyorum. Böyle bir kulübün parçası olmak benim için çok önemli.''

Kendi özelliklerini anlatmasının yanlış olacağını, bunun takdirini taraftarlara bıraktığını vurgulayan Bamba, ''Buradaki genç oyunculara yol göstereceğim. Mutlaka dönem dönem onlarla forma için rekabet yapacağız. Ama ben de onlara elimden geldiği kadar yol göstereceğim'' ifadelerini kullandı. Türkiye liginde oynayan vatandaşlarından bilgiler aldığını belirten Bamba, ''Onlar bana üst düzey rekabetin yaşandığını ve sert bir lig olduğunu söylediler'' dedi.

Geçen sezon Zokora ve Emre Belözoğlu arasında yaşanan tartışmaların sorulması üzerine ise Bamba, ''Aslına bakarsanız yorum yapmam doğru olmaz. Neler olduğunu az çok biliyorum. Zokora adına konuşmam doğru olmaz. O söylenmesi gerekenleri söyler. Bunlar sahalarda olmaması gereken hareketler'' yanıtını verdi.



Toplam Okunma Sayısı : 1216

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com