Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.07.2012
Hami Mandıralı İşi Ne Oldu.


Suavi KAPTAN

Gün geçmiyor ki Türkiye ve Trabzon Uluslar arası bir spor organizasyonunda adını duyurmasın.

FİFA 2013 de organize ettiği U 2O yaş grubu Dünya Şampiyonasını Türkiye'de  ve bu şampiyonanın çeyrek finalleri deTrabzon ve Bursa'da oynanacak.

İnsan ister istemez ''Trabzonspor'u 4.büyük yaptığını ileri süren Aziz Yıldırım mı bu organizasyonu sağladı'' diyesi geliyor.

Aziz Yıldırım'a bu konuda en güzel cevabı Ali Özbak vermiş.Kulüp arşivinde 1975 lere kadar indim,futbolda adınıza rastlayamadım demiş.

Trabzonspor 4.büyüklüğe aday olup üst üste şampiyon olup kendini büyük olarak Türk futbol tarihine  yazdırdığı zaman Aziz Yıldırım nerelerdeydi acaba???

Trabzon'un futboldaki büyüklüğü FİFA tarafından da kabul görmüş ki önemli bir organizasyonu Trabzon'a vermiş. Sayın Aziz YILDIRIM'ın bu organizasyondan da bir ders çıkarması lazım, ama nerede o anlayış...

-VE NİHAYET ŞİKE DAVASI KARARA KALMIŞ.

Tam bir sezon tüm spor camiasını meşgul eden ''ŞİKE DAVASI'' karara kalmış.Ancak unutmayalım ki mahkemenin vereceği kararla her şey günlük güneşlik olmayacak.Sırada Türk adaletinin vereceği karardan başka UEFA disiplin kurulunun kararı da var. O da açıklandıktan sonra çıkacak karardan sonra ulusal basınımızın kalemşorlarının yorumları başlayacak ve onları takiben başta TRT olmak üzere ulusal televizyonların spor programlarındaki yorumlar yerini alacak.

Yani bu sezonu da ''şike davası''nı tartışarak geçireceğiz.Görünen köy kılavuz istemez.

-HAMİ MANDRALI İŞİ NE OLDU.

Ünal Karaman'ın yerine Şenol Güneş'in yardımcılığına geleceğine kesin gözle bakılan Hami Mandıralı'nın göreve atanmaması insanın aklına acaba sorusunu getiriyor.

Hami'yi Şenol mu istemedi yoksa yönetim mi. Kaldı ki böyle bir göreve Hami çoktan hazırdı,hatta arandığı zaman kolay bulunsun diye Trabzon'a dahi gelmişti.

Gelen yardımcıyı hiç tanımıyorum, Denizlili imiş.Adı soyadı Özcan Bizati imiş. Hiçbir büyük kulüpte futbol oynamamış. İrili ufaklı takımlarda antrenör olarak görev yapmış.

Bana göre yanlış bir seçim oldu. Hami'ye tercih edilmesi.

-Kulüp doktoru Hakan Ayaz'da görevinden ayrılmış-

Sporun içinden gelen  ve gençlik yıllarında İdmanocağı basketbol takımında oynayan ve uzun bir süredir (tam bilemiyorum) kulüp doktorluğu yapan Dr Hakan AYAZ'IN ayrılış nedenini bilmeme rağmen onunda ayrılışını yanlış bir karar olarak algılıyorum. Ve acaba yönetimde bir sorun mu var diyorum.

-AYDIN AKDENİZ VE ''BİR ÖMRÜ YAZDIM '' ADLI ESERİ.

Aydın AKDENİZ ismi Trabzon basınında haberlerindeki  objektifliği ve dürüstlüğü ile camiada  yer etmiştir.Geçenlerde Kamil Anahaarayıp açık adresimi istedi.

Sebebini sordum.Aydın abi bir kitap yazdı sizede yollayacak dedi.Çok sevindim. kitabın adını sordum.BİR ÖMRÜ YAZDIM''mış kitabın adı.Kitap henüz bana ulaşmadı, yanlız 1970 li yıllardan beri tanıdığım ve uzun yıllar  Anadolu Ajansında birlikte çalıştığım azmini ve dürüstlüğünü çok iyi bildiğim Aydın Akdeniz'in kaleminden güzel bir eser çıktığına inanıyorum.

Kendisini kutluyor, kitabın okurunun bol olmasını temenni ediyorum.

-FİLENİN SULTANLARINDAN SONRA POTANIN PERİLERI

Filenin Sultanlarından sonra bu defa Potanın Perileri Londra Olimpiyatına katılmaya hak kazandı.

Ayrıca Atletizmde Helsinkide yapılmakta olan Avrupa Atletizm Şampiyonasında atletlerimizin kazandığı 4 altın,1 gümüş ve bir bronz madalya işin tuzu biberi oldu.

Türkiye artık sporun her dalında adını duyurmaya başladı, bu da mutluluğumuza mutluluk katıyor.

Hayırlı haftalar diliyorum.

skaptan61@gmail.com


Toplam Okunma Sayısı : 1550

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com