Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.07.2012
Vali Kızılcık:Organize Sanayi Bölgelerinde İstihdamın Artması İçin Çalışıyoruz


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti ile Trabzon Valiliği B Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

            Vali Kızılcık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

            Organize sanayi bölgelerine büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Kızılcık, bu bölgelerde istihdam oranın arttırılması için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

            Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile alakalı birkaç konuyu görüşmek için toplandıklarını altını çizen Vali Kızılcık, “Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinin büyük oranda parsel tahsisi tamamlandı. Şuanda amacına uygun olarak faaliyet gösteriyor, ülkemizin istihdam hayatına ciddi katkılar sağlıyor. Bu anlamda müteşebbis heyetimizi ve yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Buraların altyapısının daha iyi hale getirilmesi ve aynı zamanda var olan şirketlerin istihdam kapasitelerinin arttırılması için kendilerine destek oluyoruz. Organize sanayi bölgemizin bugünlere gelmesinde katkıları olanlara ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonrada organize sanayi bölgelerimiz performansını arttırarak ülke üretimine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1444

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com