Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.07.2012
Vali Kızılcık: "Teröristlerle Sıcak Temas Sağlandı"


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Valilik B Toplantı Salonu’nda yaptığı açıklamada Gümüşhane İli Şiran İlçesi İncedere Köyü mevkiinde sıcak temasa girilen 4 teröristin ilimizde yapılan saldırıyı gerçekleştirenler olabileceğini ifade etti.

            Trabzon’dan bölgeye giden Asayiş ve Komando Bölüğünce yaşanan sıcak temasın ardından bir teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydeden Vali Kızılcık, biri yaralı olan toplam 3 teröristin de etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

            Vali Kızılcık, olayla ilgili açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “26 Haziran tarihinde Trabzon’umuza bağlı Düzköy ilçemizde Jandarma Karakolunun yakınlarında uzaktan kumanda ile bir patlayıcının patlatılması sonucu 3 askerimiz yaralanmıştı. Askerlerimizin şuanda durumları iyi. Terörist eylemi gerçekleştirenlerin yakalanması için başlatılan operasyonlar neticesinde, dün gece 23:30 sularında Gümüşhane ili Şiran ilçesi İncedere Köyü mevkiinde Trabzon Asayiş ve Komando Bölüğünce, 4 terörist ile karşılaşıldı. Bu teröristlerden biri etkisiz hale getirildi. Biri yaralı toplam üç teröristin yakalanma çalışmaları devam ediyor. Bu gurubun Trabzon’da yapılan eylemi gerçekleştiren gurup olabileceğini değerlendiriyorum. Ümit ediyorum ki, diğer üç teröristi de en kısa sürede etkisiz hale getireceğiz. Bölgemizi de bu anlamda teröristten arındırmış hale getiririz”

Toplam Okunma Sayısı : 1574

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com