Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.07.2012
Ormancılık Müzesine Büyük İlgi


Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, bu yıl yapılan Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'nde, Artvin Kafkasör mevkii Kent Ormanında bulunan binasında yapmış olduğu sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kurum faaliyetlerinin tanıtımı amaçlı düzenlenen sergiyi ziyaret eden Artvin Millet Vekili Dr. İsrafil Kışla ve beraberindeki heyet Bölge Müdürlüğünün hazırlamış olduğu standı ziyaret etti. Artvin Orman Bölge Müdür Vekili M. Sinan Özkaya ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehti Özyer Artvin Orman Bölge Müdürlüğü'nün faaliyetleri ve sergilenen ürünlerle ilgili Millet Vekilimiz Dr. İsrafil Kışla’ya bilgi verdiler.

Stantta sergilenen bitki ve hayvan fosilleri, ormancılıkla ilgili kullanılan eski alet ve erdavatlar, dondurulmuş hayvan tropeleri ve bitki tohumlarına vatandaşların ilgileri oldukça fazlaydı.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri ile ilgili slâyt gösterisinin de bulunduğu sergiyi ziyaret eden vatandaşlardan bazıları ziyaretçi defterini de imzalayarak serginin yapılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdiler.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1405

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com