Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.07.2012
Yaşlıların hayır duasını aldılar



     

       Trabzon Belediyesi ile İş-Kur'un ortaklaşa açtıkları 'Güzellik ve Saç Bakımı ile Cilt ve Vücut Bakımı Teknikleri Eğitimi' kursuna katılan 15 bayan kursiyer, Çamlık'ta bulunan Huzurevine giderek bayanlara saç ve cilt bakımı yaptılar. Huzurevi sakinlerinin saçlarını kesen ve cilt bakımı yapan kursiyerler kendilerine sağladıkları imkânlardan dolayı Trabzon Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Huzurevi sakinleri ise kendilerine sunulan hizmetten oldukça memnun kalarak kursiyerlere teşekkür ettiler.

       Bu yılın Mayıs ayında başlayan ve Ekim ayında sona erecek 5 aylık kurs süresi boyunca kursiyerlere günlük 20 TL yol ve yemek parası veriliyor. Trabzon Belediyesi'nin daha önce İş-Kur ile ortaklaşa düzenlediği 26 ayrı kursta 510 vatandaşımız meslek sahibi olmuştu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vererek vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ettiklerini belirterek, "İş-Kur, Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlükleri ile ortaklaşa düzenlediğimiz meslek edindirme kursları ile bugüne kadar 2 bin 56 vatandaşımızı meslek sahibi yaptık. Sadece İş-Kur ile düzenlediğimiz 26 kursta 510 vatandaşımız meslek sahibi oldu. Meslek sahibi olanların büyük bir çoğunluğu işe girdiği gibi bu kurslarda eğitim görüp kendi işini kuranlar da var. Meslek edindirme kurslarını bundan sonra da sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1074

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com