Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2012
Vali Kızılcık'ın Eğitim Aşkı


 

            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde, yolda gördüğü çocuklara yaş guruplarına göre kitap dağıtıyor ve tatilde kitap okumaları tavsiyesinde bulunuyor. Yolda çocukları gördüğünde makam aracından inen Vali Kızılcık, çocuklarla yakından ilgileniyor.  Vali Kızılcık’ın bu duyarlılığını bilen çocuklarda ‘Vali’ amcalarını görünce seviniyorlar.

            İlkokuldan lise çağına kadar çocuklara kitap ve kırtasiye malzemesi hediye eden Vali Kızılcık,  okula henüz başlamayan çocuklara da oyuncak veriyor.

            Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimlerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, “Bizim en önemli avantajımız genç nüfusumuz. Ülkemizin dünya ile yarışması, 2023 hedeflerine ulaşmamız için yavrularımızın kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerekiyor. Gençlerimizin tatil döneminde eğlenirken, kitap okumaları da gerekiyor. Bu konuda yavrularımızın ebeveynlerine de önemli görevler düşüyor” dedi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezlerinden de tatilde gençlerin faydalanabileceğini kaydeden Vali Kızılcık, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 22 branşta açılan spor merkezleri yaz tatilinde olan yavrularımızın spor yapmaları adına fevkalade önemli. Yavrularımız buralarda hem eğlenecek, hemde spor yapacaklar. Spor yapan yavrularımız bu sayede sağlıklı birer birey olarak, yeteneklerini geliştirmiş olacaklar. Gençlerimiz bu merkezlere başvursunlar” şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1362

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com