Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2012
Ortadoğu ve Avrasya Yaz Okulu sona erdi



    

       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi ve KTÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı'nın ev sahipliği yaptığı ve 2-7 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilen 'Ortadoğu ve Avrasya Yaz Okulu' yapılan muhteşem kapanış töreni ile sonra erdi.

       Ortadoğu ve Avrasya'nın kesişim noktasındaki en önemli kentlerden Trabzon'un ev sahipliği yaptığı projeye, Türkiye'nin ve dünyanın farklı ülkelerinden 180 öğrenci ile aralarında büyükelçi ve akademisyenlerin bulunduğu 60 araştırmacının iştirak ettiği Ortadoğu ve Avrasya Yaz Okulu katılımcıları programın sonunda KTÜ Sahil tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

       Emekli Büyükelçi Halil Akıncı, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Avrasya Ekonomik İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, Irak Musul ve Bakü Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğretim görevlileri ve katılımcı gençlerin bulunduğu gecede Trabzon'un horonu ve kolbastısıyla doyasıya eğlenen konuklar gördükleri misafirperverlikten dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür ettiler.

       Gecede Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından katılımcılara olimpiyat bayrağının dalgalandığı şehrin simgesi hamsi maskotu, fındık ve çay hediye edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1405

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com