Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2012
Bordo-Mavi Masa'ya 16 ayda 16 bin başvuru



                       

       Trabzon halkının Belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 1 Şubat 2011 tarihinden beri hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masa'ya 16 aylık süre içerisinde 16 bin 894 vatandaş dilekçe ile başvuruda bulundu.

       Başvuruda bulunan vatandaşlardan 13 bin 385 kişini işlemleri tamamlanırken; 3 bin 509 vatandaşın dilekçelerinin değerlendirmeleri devam ediyor.

       Belediyeye gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat halledebiliyor. Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikâyetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor.

       Trabzon halkının belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlattıkları Bordo-Mavi masa uygulamasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Artık belediyemize gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde işlemlerini kolayca halledebiliyor. Bordo-Mavi Masa uygulaması ile belediyemize gelen vatandaşımızın başvurusu alınarak başvuru sonuçlanınca kendisine telefon ile haber veriliyor. Böylece vatandaşlarımız belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. 16 aylık süre içerisinde Borda- Mavi Masa'ya 16 bin 894 vatandaşımız dilekçe ile başvuruda bulundu" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1374

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com