Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.08.2008
Trabzon Belediyesi Tenis Kortları Açıldı
Trabzon Belediye tarafından yaptırılan 5 adet tenis kortunun açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon’un spor kenti olmasının yanında aynı zamanda bir Olimpiyat kenti olduğunu söyledi.

Trabzon Belediyesi Tenis Kortları Açıldı

   


       Trabzon Belediye tarafından yaptırılan 5 adet tenis kortunun açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon’un spor kenti olmasının yanında aynı zamanda bir Olimpiyat kenti olduğunu söyledi.

       Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesisleri yanında Trabzon Belediyesi tarafından yaptırılan 5 tenis kortunun açılışına çok sayıda sporsever katıldı. Tesislerin açılışından önce ilk konuşmayı yapan Tenis İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Baki, “Bizim için bugün çok mutlu bir gün. Tenis hayat boyu yapılabilecek bir spor. Futboldan sonra en büyük izleyici kitlesine sahip olan bir spor dalı. Trabzon’da 1920 yıllarında Ziyabey sahasında tenis oynanıyordu. Tenis sporu çocuklarda zihinsel gelişime ve sorumluluk anlayışını geliştiren bir spor dalıdır. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımızı teşekkür ediyorum” dedi.

   

       Törene katılan Özkan Sümer, çok özlenen bir tablo ile karşı karşıya olduklarını belirterek, “Böylesine modern tenis kortlarına sahip olmamız bizim için büyük bir şans. Üretici olunabilmesi için çocukların katılımına ihtiyacımız var. Tenis her çağda oynanabilecek bir spor. Güzelliklere sahip olmak önemli ancak, onu korumak daha önemli. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

   

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu ise, Trabzon’un bir spor kenti olduğuna değinerek, “Spor; kültür ve sanatla örtüşüyor. Çok doğru ve güzel bir iş yaptığımız için gurur duyuyorum. Çocuklarımızın böylesine güzel sahalarda spor yapmaları hepimizin dileğidir. Bu tesisleri ayna zamanda 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için yapmış bulunuyoruz. Buradan yetişen sporcularımız 2011 Trabzon Oyunlarında inşallah Milli formayı giyeceklerdir. Bu yeri bize tahsis eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

   

       Daha sonra aileler adına Gülfem Pirselimoğlu Belediye Başkanı Canalioğlu’na Trabzon’a kazandırdığı tenis kortlarından ötürü teşekkür plaketi verdi. Törenin ardından Belediye Başkanı Canalioğlu ile Özkan Sümer bir gösteri maçı yaptılar.

24 Ağustos 2008 Pazar
Toplam Okunma Sayısı : 4363

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com