Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.07.2012
Trabzonspor'un yabancıları telaşlandı


Trabzonspor'un yabancıları telaşlandı

Trabzonspor'un KFC Uerdingen ile oynadığı maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar yabancı futbolcuları telaşlandırdı.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in yabancı futbolcu sayısının fazla olduğunu açıklaması, bordo mavili takımdaki yabancı futbolcuları telaşlandırdı.

Trabzonspor’un KFC Uerdingen ile oynadığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Şenol Güneş, ekibinde 10 yabancı futbolcularının olduğunu hatırlatarak, "Bu sayı bizim için fazla. Bazı mevkilerde yığılmalar var. Onları da durumlarına göre değerlendireceğiz. Performanslarına göre bakacağız" ifadesini kullanarak bazı oyuncuların kiralık olarak gönderilebileceği mesajını verdi. Şenol Güneş’in bu sözleri Hollanda kampında bulunan defansta Sol Bamba, Cech ve Celustka, orta sahada Zokora, Alanzinho, Colman, Adrian ve Sapara, forvette ise Vittek ve Henrique arasında tedirginlik yarattı.

GÖZLER İKİ İSİMDE

Şenol Güneş’in ‘bazı mevkilerde yığılma var’ diyerek işaret ettiği Trabzonspor'un orta sahasında 5 yabancı futbolcu bulunuyor. Şenol Güneş'in gözdeleri Zokora ve Colman'la Trabzonspor’a 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle geçtiğimiz sezonun başında transfer edilen Adrian, hazırlık kampındaki performansı nedeniyle Alanzinho ve Sapara’nın önüne geçti.

Trabzonspor’un takımdaki yabancı sayısını azaltmak için kiralık verilecek futbolcular listesinin ilk sırasında Brezilyalı Alanzinho'nun yer alabileceği öne sürüldü. Geçen sezonun büyük bölümünü Gaziantepspor’da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla beğeni kazanan Sapara ise hazırlık kampındaki performansı ile göz doldurdu ve takımda kalma yolunda büyük aşama kaydetti. Güneş’in kamptaki hazırlık maçlarının ardından yabancılar hakkında kesin kararını vereceği bildirildi.


Toplam Okunma Sayısı : 1199

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com