Rehber :
   
Web Siteleri
Bölgesel Web Siteleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.07.2012
Belediye Ramazan'a hazır



     

       Trabzon Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında kentin üç ayrı noktasına iftar çadırı kuracak Belediye bin 200 vatandaşa iftar verecek. İftar çadırları, Belediye eski binası arkası, İnönü Mahallesi Yavuz Selim Camii yanı ile KTÜ Tıp Fakültesi acil servis giriş yanına kurulacak.

       Öte yandan Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri halkımızın hijyenik ve sağlıklı gıdalar tüketmelerini sağlamak amacıyla market, fırın, pastane ve lokantalarda denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

       Trabzon Belediyesi tarafından geçen sene üçüncüsü yapılan Ramazan Şenlikleri'nin 4'si yine Zağnos Vadisi'nde yapılacak. Ramazan etkinliklerinde vatandaşlarımız hem alışveriş yapabilecek hem de düzenlenecek etkinlikler ile güzel bir Ramazan ayı yaşama imkânına kavuşacak.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ramazan ayının tüm Trabzon'a, ülkeye İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederek, "Trabzon'da Ramazan barış demektir. Trabzon'da Ramazan kardeşlik demektir. Trabzon'da Ramazan huzur demektir. Trabzon'da Ramazan ekmeğimizi paylaşmak demektir. Belediye olarak Trabzonlu vatandaşlarımızın bereket ve kardeşlik ayını en iyi şekilde yaşamaları için Zağnos Vadisi'nde bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz etkinliklere herkesi davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan'ın ruhunu anlayan toplumların her zaman başarıya ulaştıklarını ifade ederek; "Mübarek Ramazan ayı paylaşmanın hoşgörünün barışın kardeşliğin ayıdır. Bu güzel mesajı İslam'ın bilinciyle birlikte barışın kardeşliğin hoşgörünün Trabzon halkının mesajı olarak ifade edersek o zaman inanıyoruz ki insan nesline büyük katkıda bulunmuş oluruz. Trabzon'un ortak değeri her zaman ifade ettiğimiz gibi insan sevgisi ve uygarlıktır. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1123

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com