Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.07.2012
Sol Bamba'dan Güven Mesajı


Sol Bamba'dan Güven Mesajı

Trabzonspor'un Leicester City'den renklerine kattığı Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, taraftarlara güven dolu mesajlar verdi.

Trabzonspor'un kamp yaptığı Hollanda'da soruları yanıtlayan Sol Bamba, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Buraya gelmeden önce kendi tesislerimizde bir hazırlık dönemi geçirmiştik. Bana göre zaten uyum dönemini tamamlayarak geldik. Yoğun bir kamp geçiriyoruz. Önümüzdeki günlerde resmi maç periyoduna girmeye başlayacağız. Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Şimdiye kadar kamp ortamı gayet iyi. Umarım bu ortam oynayacağımız resmi maçlara da yansır" diye konuştu.

ZOKORA'NIN OLMASI GÜVEN VERİYOR

Fildişi Sahili milli takımında birlikte oynadığı Didier Zokora ile Trabzonspor'da buluşmanın mutluluğunu yaşadığını da dile getiren Sol Bamba, "Kişiliğini, nasıl oynadığını bildiğiniz bir oyuncuyla aynı ortamda bulunmak ayrı bir avantaj. Zokora ile milli takımda çok maça çıktık. Onun burada olması işimi kolaylaştırıyor, bana güven veriyor. Diğer oyuncular da benim rahat etmem, takıma uyum sağlamam için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Onlardan da büyük yardım alıyorum" ifadesini kullandı.

 MÜCADELEYE HAZIRIZ

Türkiye liginde zorlu golcülere karşı mücadele edeceğinin bilincinde olduğunu ifade eden Bamba, "Çok zorlu bir lig oynayacağımızı biliyorum. Bu ligin oldukça zor şartlarda oynandığını biliyorum. İyi oyunculara karşı mücadele edeceğim. Bu mücadeleye de gerek ben gerek savunmadaki arkadaşlarım ve takım arkadaşlarımın hepsi hazırız. Zorlu bir dönem yavaş yavaş yaklaşıyor. O zaman gelene kadar da mümkün olduğunca hazır olmaya çalışacağız" dedi.

TOP GEÇER RAKİP GEÇMEZ

Bamba, stoper özelliklerini de sayarken, "Özellikle ikili mücadelelerdeki agresif yapımı söyleyebilirim. Kolay kolay ikili mücadeleleri kaybetmem. Bir şekilde topu ya kendimde tutarım ya da rakibimi engellerim. Öne çıkan özelliğim olarak bunları söyleyebilirim" diye konuştu.

ÖMÜR AVCI / VAALS (DHA)


Toplam Okunma Sayısı : 1428

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com