Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.07.2012
Köpeği İlginç Serinletmeye Para Cezası


KÖPEĞİ İLGİNÇ SERİNLETMEYE PARA CEZASI

Rize'de, sıcaktan bunalan köpeğini otomobilinin üzerine çıkarıp gezdirerek serinletmeye çalışan Hüseyin Akgün'e 406 lira para cezası verildi.

 Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evde sıcaktan bunalan ''Cudi'' adlı köpeğini otomobille gezmeye çıkardığını, köpeğin bir fırsatını bularak aracın üzerine çıktığını, olayın gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Rize Şube Müdürlüğü görevlilerince kendisine Hayvanların Korumasına Dair Uygulama Yönetmeliği'ne muhalefet suçundan 406 lira idari para cezası uygulandığını belirtti.

  Akgün, karara Rize Sulh Ceza Mahkemesi'nde itiraz edeceğini belirterek, ''Cudi'yi bir türlü arabanın üzerinden indiremiyordum. Bir çok kez aracın içinde götürmek istesem de başaramadım. Arabanın üzerinde seyahat etmeyi alışkanlık haline getirmişti. Ceza sonrası arabayı satınca Cudi'de ortadan kayboldu. Arabanın peşinden gittiğini düşünüyorum'' dedi. Akgün, köpeğini çok sevdiğini, Cudi'yi bulana ya da yerini bildirene bir miktar para ödülü vereceğini söyledi.


Toplam Okunma Sayısı : 1485

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com