Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.07.2012
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği İftarda Buluştu



    

       Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları Trabzon Belediyesinin konuğu olarak iftarda bir araya geldi.

       Doğu Karadeniz belediyeler birliği iftar yemeğine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Mehmet Şentürk , encümen üyeleri, Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ile birliğe üye ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

       İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek ''Değerli belediye başkanlarımız ve Kıymetli çalışma arkadaşlarımız, sizinle bir iftarda daha birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz ramazan ayından bu zamana kadar geçen süre zarfında hayatını kaybeden kardeşlerimiz, yakınlarımız, arkadaşlarımız ve belediye çalışanlarımız oldu. Bunlardan bir tanesi de yakın bir geçmişte elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden çok kıymetli Mustafa Cumhur kardeşimizdi. Hepsini rahmetle anıyor, mekânları cennet olsun diyor ve yakınlarına Allahtan sabır diliyoruz'' dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu DKBB olarak birlik ve dayanışma içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1174

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com