Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.07.2012
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu iftar sonrası vatandaşlarla buluşmaya devam diyor.



     

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Aydınlıkevler Mahallesinde Hacı Murat Tosun Camii avlusunda vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi. Aydınlıkevler programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Ak Parti İl Başkanı Dr Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş da katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Aydınlıkevler Mahallesi Hacı Murat Tosun Camii avlusunda vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi. Gümrükçüoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarları Faik Kuvvet'ten mahallelerinin sorunları hakkında bilgi aldı. Gümrükçüoğlu, dile getirilen sorunları imkânları ölçüsünde yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

       Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ramazan deyince aklına barış, kardeşlik, bolluk, bereket, sabır, temizlik geldiğini belirterek, "Ramazan İslam kardeşliğinin pekişmesidir, gelişmesidir. Tüm dünya insanlığının barışına vesile olmasıdır. Ramazanda insanlar şükretmesini öğrenirler. Sabır göstermesini ve hoşgörüyü öğrenirler. O bakımdan ramazanın bizim dünyamızda ve hayatımızda çok büyük bir önemi var. Bugün de sizlerle bir aya gelmeyi Allah bize nasip etti." dedi.

       Gümrükçüoğlu, Ramazan ayının barış ve kardeşlik ayı olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu "Mahallelerimizin sorun ve isteklerini yaptığımız ziyaretlere daha iyi tespit ediyoruz. Ramazanın güzelliği mahallelerimizde teravih namazlarımızı kıldıktan sonra vatandaşlarla beraber oturup çayımızı içip sohbetimizi yapıyoruz. Bu gün Aydınlıkevler mahallemize Çevre ve Şehircilik bakanımız, il başkanımız ve merkez ilçe başkanımızla beraber geldik. Normal zamanlarda yaptığımız ziyaretleri ramazan dolayısıyla sürdürüyoruz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1327

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com