Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.07.2012
Üniversite Adaylarına Ücretsiz Tercih Danışma Merkezi



     

       Trabzon Belediyesi, tercihlerini daha sağlıklı yapabilmelerini sağlamak amacıyla üniversite adayları için ücretsiz ÖSS Danışma Merkezi kurdu. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında yer alan ve iki yıldan buyana üniversite öğrencileri için ücretsiz kurs açan Trabzon Belediyesi bunu bir adım daha öteye taşıyarak danışmanlık hizmeti de vermeye başladı.

       Trabzon Belediyesi Üniversite sınavına giren öğrenciler için meydan parkında YGS -LYS danışma merkezinde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyor. Eğitim konusunda her zaman öğrencilerin yanında olan Trabzon Belediyesi rehberlik ve araştırma merkeziyle birlikte öğrencileri tercih konusunda bilgilendiriyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Üniversite sınavına giren öğrenciler için meydan parkında YGS -LYS danışma merkezinde ücretsiz uzman arkadaşlarla birlikte danışmanlık hizmeti veriyoruz. Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin aldıkları puanlarla yerleşebilecekleri uzmanlarımızı desteklerini alarak tercihlerini yaparak onları daha iyi yereler yerleşmesini hedefliyoruz. Tercih yapma sürecin de her gün saat 9:00 ile 4:30 arasında Meydan Parkı'ndaki merkezinde danışmanlık hizmeti alabilirler. Bu hizmetin sağlanmasında bizle destek Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye donuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1165

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com