Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.07.2012
Demeç Savaşları!


uploads/images/885_1.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın naklen yayın havuzu konusundaki restinin ardından başlayan demeç savaşı kızıştı. Yıldırım'ın açıklamalarına gelen tepkilerin ardından tartışmaya katılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu sert bir bildiri yayınladı. Bildiriye önce Galatasaray yanıt verdi, ardından da 2 gün sessiz kalan TFF bir açıklama yaptı.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ'NDEN ÖZTÜRK'E SERT TEPKİ

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Başkan Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalara tam destek verdi. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray Başkanvekili Adnan Öztürk'e isim vermeden çok sert tepki gösterildi. Açıklamada yayın havuzu konusuna da değinildi.

Açıklamada en sert tepki, ismi verilmse de Galatasaray Başkanvekili Adnan Öztürk'e gösterildi. Yıldırım'ın Divam Kurulu'ndaki açıklamaları üzerine Öztürk'ün "Muhatap Olmamak", "Ciddiye Almamak" şeklindeki tepkisinin genetik ve yapısal özelliklerden kaynaklandığı savunulurken, sert ifadeler kullanıldı.

Galatasaray’a saygılarının sonsuz olduğunu ama aynı şeyi karşı taraftan da beklediğini açıklayan Fenerbahçe Yönetimi, yine isim vermeden Adnan Öztürk'ün "terbiyesizce ve hayasızca" konuştuğunu öne sürdü.

Açıklamada yine isim vermeden bir de suçlamada bulunuldu. "Kendi kulüpleri üzerinden spekülatif ekonomik kazanç sağlama konusunda uzman olan bazı "Zat"ların, Türk sporuna sağladığı katkılar tartışmasız olan Aziz Yıldırım’ın adını ağızlarına alırken çok daha dikkatli olmaları, yegane tavsiyemizdir" denilirken; gelinen noktada Özhan Canaydın’ı özleyenin sadece Galatasaray taraftarı olmadığı ifade edildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu açıklamasında ayrıca naklen yayın havuzu konusuna da değinildi.

GALATASARAY'DAN YANIT GECİKMEDİ!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun isim vermeden Galatasaray Başkanvekili Adnan Öztürk'ü hedef alan açıklamasına Galatasaray'dan yanıt geldi. Sarı kırmızılı kulübün internet sitesinden yayınlanan kısa açıklama şöyle:

"Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapmış olduğu cevabi açıklamanın soruşturma sürecinde de çok defa tanık olduğumuz gibi “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma” çaresizliğinin bir ifadesi olduğu açıktır. Camialar arasındaki ilişkilerin daha fazla yıpranmaması için ayrıntıya girme gereğini görmediğimizi ve konunun bizim açımızdan kapanmış olduğunu belirtiriz."

TFF SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike sürecine atıfta bulunarak "Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklindeki sözlerine bir yanıt da Türkiye Futbol Federasyonu'ndan geldi.

TFF'den yapılan açıklamada ''Mevzuat gereği, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının yayınlanması, iletilmesi, yayınların düzenlenmesi ve programlanması TFF'nin uhdesindedir. TFF, bu yetkisinin yüklediği görevi yerine getirmeyi kararlılıkla sürdürecektir'' denildi.

Federasyon yönetiminin yayın havuzuna sonuna kadar sahip çıkacağının vurgulandığı açıklamada futbola zarar verebilecek her türlü girişim karşısında gerekenin yapılacağı belirtildi. 

Kaynak : ntvspor.net

 

Haberin etiketleri:

TFF, Havuz Sistemi, Fenerbahçe, Galatasaray
Toplam Okunma Sayısı : 1578

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com