Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.07.2012
Şenol Güneş'in Gözdesi Marek Sapara


uploads/images/883_1.jpg

Bordo-mavili kulübün geçtiğimiz sezon kiralık olarak Gaziantepspor’a verdiği, bu sezon başında ise gönderilecek isimler arasında düşünülen oyuncu ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Karadeniz ekibi Sapara’ya yapılan transfer tekliflerini ise geri çevirmeye başladı.

Kiralık olarak formasını giydiği Gaziantepspor’da iyi bir performans ortaya koyan oyuncu, bu sezon ise kafasında soru işaretleriyle geldiği Trabzonspor'da kalıcı olma adına önemli bir performans sergilerken teknik direktör Şenol Güneş’inde gözüne girmeye başardı.

 

GÜNEŞ'İN SÖZLERİ ETKİLİ OLDU

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sözleri Sapara üzerinde etkili oldu. Yeni sezon hazırlıkları için döndüğü Trabzon’da yine gönderilme endişesi yaşayan Sapara ile görüşen deneyimli teknik adam, Sapara'ya, "Her oyuncunun ne kadar şansı var ise seninde o kadar var. Takımın bir parçası olmayı kafana yerleştir. Aksini yaparsan bunun ne sana ne de bize bir faydası olur. Biz herkese aynı mesafedeyiz" dedi. Bu sözlerin oyuncunun performansının yükselmesinde etkili olduğu belirtildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1511

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com